O nama

Dobrodošli na naše web stranice!

Apartmani Raković nalaze se u mirnom i zelenom predjelu Lovrana. Prekrasna panorama s pogledom na more. Smješteni smo na pogodnoj poziciji za odlazak na razne destinacije (izleti): cijele Istre, Kvarnerske rivijere, otoci Cres, Krk, Lošinj, Rab, Nacionalni park Plitvička jezera, Park prirode Učka, Gorski kotar, rafting na rijekama Kupi i Dobri, posjet Rijeci centru naše regije.

Možemo se pohvaliti dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u iznajmljivanju apartmana od 1974. godine. Apartmani Raković nalaze se u obiteljskoj kući, okružene bujnim zelenilom, smještenoj u mirnoj ulici, udaljenoj 150 metara od mora i centra mjesta s trgovinama, turističkim agencijama, Caffe barovima, restoranima, teniskim igralištima i drugim sadržajima. Gostima je na raspolaganju prostrana terasa koja je idealna za relaksaciju tjekom vrućih ljetnih sati ili sjajno mjesto za večernji roštilj.

Gostima su na raspolaganju tri apartmana za 2 osobe s mogućim pomoćnim ležajevima. Apartmani su kategorizirani s 3 zvjezdice, s terasom s pogledom na more, SAT-TV, centralno grijanje, besplatan bežični internet, pristup invalidskim kolicima.
Za svaki apartman osigurano jedno parking mjesto.
Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, raskošnoj vegetaciji i mirnom okruženju Apartmani Raković pružaju mogućnost za odmor i relaksaciju cjele godine.

Ugodan boravak želi Vam obitelj Raković